Veelgestelde vragen

Inschrijven

De minimumleeftijd om in te schrijven, verschilt per afstand. De tocht van 50km is vanaf 8 jaar. De overige afstanden vanaf 12 jaar.

Ja dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op met profcycling@libema.nl en vermeld hierbij uw ordernummer. 

Ja! Voor 50 en 75 km is dat mogelijk. E-bikes, handbikes, tandems, mountainbikes en gravelfietsen ze allemaal welkom! De 100km is voor (race)fietsen.

Heeft u de ongewenste mail al gecheckt? Staat de bevestiging hier niet bij en ziet u een betaling via Ticketcounter op uw bankafschrift? Neem dan contact met ons op via profcycling@libema.nl

De tickets staan in de mail van uw bestelling. Heeft u deze mail niet meer? Neem dan contact met ons op via profcycling@libema.nl

Stuur daarvoor een e-mail naar profcycling@libema.nl. Indien kleding al besteld is kan dit niet meer gewijzigd worden. 

De maten zijn hier te vinden: https://ridewiththepros.nl/wielerkleding/

LET OP: het shirt heeft een Italiaanse snit. Dit betekent dat de shirts met name in de breedte vrij smal vallen. Neem daarom (als je ook maar een beetje twijfelt) een maat groter dan je normaal gewend bent.

De bestelde wielershirt kunnen niet geruild worden. Stel dat we op 23 oktober nog wielershirts over hebben, is er eventueel ter plekke een mogelijkheid bij de stand van Yarn, maar dit kunnen we niet garanderen.

Het evenement

Daarvoor komt er ook een leuk vrij toegankelijk programma. Hou hiervoor onze website in de gaten. 

We hebben geen snelheden, ieder kan in zijn/haar tempo de toertocht fietsen. 
 

Deze sturen wij u een paar dagen voor het evenement toe. 

Parkeren is mogelijk bij Omnisport Apeldoorn. Volg hiervoor op locatie de instructies van de verkeersregelaars of volg de borden. 

Deze is op ongeveer halverwege de route. De details volgen nog. 

Op vertoon van je ticket ontvang je bij aankomst in Omnisport Apeldoorn je wielershirt en overige startbescheiden.

Er zijn kleedkamers beschikbaar in Omnisport Apeldoorn. Let op: laat hier geen tassen en/of waardevolle spullen achter. De kleedkamers zijn vrij toegankelijk.

We gaan er vanuit dat er in oktober 2022 geen beperkende maatregelen zijn als gevolg van corona. Mochten die er echter onverhoopt wel zijn dan zullen we deze met jullie communiceren. 

Overige vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met profcycling@libema.nl.